onsdag 10 november 2010

ÄVENTYR!

Vår nyfunna vän Rittha (-ja, det stavas så)fyllde stort och detta firades med äventyr runt öar, tog en båt, packade ner picknick och alla glada för en heldag på havet. Såg allt från papphus till överklassens extremt bekostade crib.
Fillippinare ÄR överlevare, en liten dude tog sin kanot för att paddla ut och fiska -hjälp VÅGOR! -nejdå, ingen fara. Staffan (också nyfunnen glading) vår guru som äger ett av hotellen här, tog med sig personal och en HELT ENASTÅENDE trubadur, med en röst alá rockstar-hes blandat med Bob Marley. Stannade på en nästan helt orörd ö, där det dukades upp med grillad föda, i en liiiiten hydda belägen vid stranden, trubaduren tog ton efter mycket smaskande, snäckletande (Jag fann tjusiga genomskinliga stenar, jonas å andra sidan fann ett par trosor -happ) och badande, jag tog till lipen, blödig som jag är, det lät ju så bra (-PAPPA, jag har funnit din kompanjon!) hundar och katter -givetvis ÖVERALLT, grillad mat tycker alla om, och MÄTTA är en underdrift, djuren rullade fram, HJÄRTKNIP fick jag också, för deras tunna kroppar... Efteråt guppade vi tillbaka till Sabang och fortsatte Ritthas födelsedag med poolparty.

Dagen före det tog jag och Niklas båt och Jipney (Jipney = öppen minibuss) över till Batangas, ca 2 timmar från Manila, för en shoppingtur på gallerian SM, spendering i all ära MEN, JOBBIGT "miss, What size do u have? do u want this? or this? OR MABY THIS?!", gallerian var alltså inga små marknadsstånd utan en fet jäkla västerländsk galleria med rayban-brillor för 15.000 svenska,turist som jag är, föredrar jag att pruta på ett snäckarmband istället för att gå i ett hus med affärer utan karaktär. Fick alltså väldigt lite handlat, Jipneyn gav mig mer än shoppingcentret. Hem igen, VIN.

Skjutbana spikat imorgon, nu ska vi lära oss automatvapen -HAH!!

salut!

1 kommentar:

  1. Hallå på er! Det ser så HÄRLIGT ut!! Ingen bild på denna/e Rittha? Automatvapen låter ju inte helt sunt. Vad är det för fel på gammalt hederligt prickskytte? Eller pil o båge för den delen...Puss Nika! Och resten ;-) förstås!!
    Mamman

    P.s. Här är bara nån minusgrad på natten, så kylan har inte tagit järngrepp än. Fast bikiniläget är ju inte preis nära...hur ser utsikterna ut för att vi alla bosätter oss där ni just är, förresten? D.s.

    SvaraRadera