söndag 7 november 2010

Lady-boys och långbordEfter lite klagomål om för lite bloggande från min ömma moder vill jag be om ursäkt, men det kommer inte att bli någon större skillnad, internet här är segt som kola och efter dagar med sol och aktiviteter känns hjärnkapaciteten sådääär, därav min kassa stavning. Alles gut?

Vi hade 33 grader att tampas med igår, detta firades med utflykt och båt till Whitebeach, där det dukats upp med långbord och fillipinsk mat, MATEN jag säger bara det, PLUS en helt GALEN show med lady-boys, de stod inte still en sekund, Niklas, stackarn, blev kvällens offer, UPP på scen ett flertal gånger, de andra var också uppe och svajade, vi skrattade tills tårarna rann, Pojkarna har nog aldrig mått bättre -ATTENTION ! Efteråt - eldshow på stranden, imponerande skicklighet, eld högt och lågt, givetvis fick jag tändvätska i håret, det var det värt! Tillbaks till Sabang vid 22 snåret, kasta sig i poolen. Gupp Gupp.

Dagens aktivitet: flytbar och till min stora lycka: RUTSCHBANA (felstavat?)!! Ännu mer guppande -Wiiii! vi fångade tre småååååå fiskar alá grodyngelstorlek med händerna, överväldigade som små barn.

Hörde att det var 5 minus i Göteborg -SHAME !

vi har det fortfarande jäkligt bra och inga rån än så länge.

SALUT!

3 kommentarer:

 1. Å så bra att du skrivit igen! Kul att läsa och det ser sååå härligt ut allting! Inatt hade 7,5 minusgrader här, så njut på ni som kan! Kram på er alla.
  Mamma Birgitta

  SvaraRadera
 2. Jag tyckte också att det var bra att du uppdaterade igen:) NI verkar ha det så härligt!! +33 känns lite bättre än -8 som det är här just nu. Ha det underbart! kram

  SvaraRadera
 3. Just det glömde säga: Fiiiina bilder, du är het i din bikini gumman;)

  SvaraRadera