måndag 1 november 2010

Framme


Vi är här. och det tog TID! Med allt ifrån hungriga magar till lock i öronen och ett hektiskt besök i London, anlände vi med lycka till Manila, efter en EXTREMT fylld blåsa hamnade vi vid hamnen på väg till Sabang, jag höll på att dö, ett toalettbesök senare och 200 peso satt vi i en liiiten söt konstig båt, med massa familjer, skumpigt och helt enastånde, utsikten och klimatet tog andan ur oss, bokstavligen talat, det var så hög luftfuktighet att vi flåsade som trasiga fläktar. Men nöjda över vår prestation att INTE bli rånade. Tog en 3-cykle från Puerto-Galera till Sabang, (3-cykle, alltså en motorcykel med en slags vagn på sidan som inte liknar något vi har i Sverige), blev lurade på några pesos, och -ja, vi visste det.

Framme i lägenheten två SMÅ rum, Niklas och Robin i ett, Sara och jag flåsar i det andra, halv schysst och billigt.

Hittils har vi besökt långa stränder, rest med mysko båtar, ätit MYCKET, druckit en del vin, badat osv osv... ja hela den där turist prylen.

det regnar med 30 graders värme, -happ, jag klagar inte, vi vänjer oss, knepig kultur, prutning funkar sådär, det mesta är importerat, Sara ler och har bränt sig, grabbarna rusar runt i någon slags hysteriskt pudel-fnatt. Och vi bara knallar runt...

Njutbart, och en lång historia kort...


vink

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar