lördag 11 december 2010

Mot Thai!


Senaste tva dygnen, inget nytt utover stranddagar och restauranger, ett tappert forsok att ta en "island-jumping-tour" (forsenade sadar an 5 timmar) men insag ganska snart att betala fullpris (nej prutning var helt uteslutet, vi kampade i 30 min, inte en ynka peso nerat, lyckades dessutom involvera en stackars nyanland fransman) for ungefar 3 timmar inte riktigt var vart modan. Tog tag i oss sjalva och slapde oss till stranden och -tja, det var det. Datorn ar fortfarande kaputt -likasa min fot.

Biljett till Tahi ar kopt, pa tisdag bar det av. Imorgon har vi en laaaaang dag framfor oss, 8 timmar i den dar jakla bussen till puerto princesa, med en pajad AC -BRUTALT!

Och inte for att verka skrytsam, men jag tycker att jag varit flitig med bloggandet de senaste dagarna, mest for att jag nog inte kommer fa uppdaterat nu pa nan vecka... eller tva (alltsa ar jag inte dod, bara pa resande fot) hall till godo.

Snalt med foton denna gang, glomde kameran pa mitt rum..

vink

2 kommentarer:

 1. Hej!
  jag skrev en Lååång kommentar som sen "kom bort"- ett fel uppstod- gud så tröttsamt! Jag kör igen:
  Här är i alla fall natt mot onsdag 15/12. Jag hoppas ni har kommit fram.
  Din bror o resten av BPL spelade på torget idag. Jag rymde från jobbet och lyssnade. Jag höll på att frysa ihjäl, det var så sanslöst kallt! -15grader- men det kändes som -30grader, det var så mycket fukt i luften! Loka-vattnet i flaska frös på några minuter om ingen vispade runt.
  Blåspojkarna fick stå i ett tält vid sidan om (med lite värme) alla tangenter var ju görtröga o när de blåser blir det ju kondens!- vips FRYS! Så de släpade efter hela tiden...
  Stackars Erik höll på att förfrysa fingrarna och det GÅR ju inte att spela med handskar!
  Men djädrar vilket tryck ändå. De är helt OTROLIGA!
  Folk som passerade stannade och blev glada o det blev bara fler o fler... Ida Langer slöt upp; inga andra släktingar; de är för klena.
  Det var som UNO arrangerade: de körde nån julgrej.

  Joel sade att det var SÅ nära att de ställde in: de hade krävt varmluftsfläktar på scenen, men kommunen, kyla och samordning är väl i alla fall två grejer för mycket...

  Det är kallast här på 100 år.
  SÅ - SVETTAS PÅ NI- Ni vet inte vad lidande är!

  Kram på er. Mamman

  SvaraRadera
 2. Och nu är det fredag kväll. Det är dags att blogga lite!! Mamman

  SvaraRadera