torsdag 9 december 2010

vattenfall!Ja, vattenfall idag, som for att forsoka glomma att en stor vag attackerade herr laptop och ar numera sjuklig, dvs. inget pa tangentbordet fungerar och jag sitter pa internet-cafe UTAN svenska bokstaver -det ar ett bitter-ljuft liv jag lever.

Alltsa tog vi motorcykel till vattenfallen, for att an en gang stuka hogerfot (obervera: stuka), bli myggbiten och se ett galet vattenfall, vattnet, sa rent att det var drickbart, tropiska skogar, rotter, kvistar, blad, vattenbryn osv... a pice of cake, right?
Efter plaskande, drickande, svalkande och fotande, begav vi oss tillbaka till vara alldeles egna hyrda motorcyklar, 25 minuters tampande med ljungel skog, snacka om att man kanner sig som en turist. Regn och fart = DALIG kombo, kanns ungefar som tusen nalar. Hemma igen, elen har gatt pa hela on, morkret har kommit... jaha nudlar och vatten..

Tack mor for din alldeles utomordentligt jatte langa kommentar, lika lang som mitt blogg inlagg, som jag tror i stortsett betyder: KLAGA INTE UNGJAVEL! -tack.

vink

2 kommentarer:

 1. Tja. Haha. Nåt sånt ;-)...Det är lite tungt här...och MYCKET kallt. kram mamman

  SvaraRadera
 2. Uuuhhh vad det ser häärligt ut! Hur gick det med stukade foten? Å vems var det?
  Inte fullt så gnällig nu: bara -6grader. Lite vila innan nästa brutalkyleattack ;-/.

  Imorgon kör Birk nåt, typ modell/visa muskler o väldefinierad kropp o trippa runt o fyll ut turer o kasta damer koreografiskt på Tempel. På dan (Joel säger att jag MÅSTE komma) och senare på kvällen också...
  Killarna har varit hårt engagerade i hans deffnings- och finslipningsprocedur och jag är ju bara slagen av häpnad att detta FINNS och GÖRS och drar folk..?!
  Men hur som haver; jag ska nog haka på här; tror att min mossighet vad gäller er generations aktiviteter annars gör att jag INGENTING begriper. Frågan är väl egentligen om jag vill begripa, men men, jag har ju inte utträtt ur samhället än så...
  Här sitter nu ickeväldefinierad katt o tittar på mig- fettet väller fram i pampiga veck under buken o lite utstickande pälsstrån ger en sirligt elegant inramning runt hullet- SKITSNYGGT!!
  Jag tycker dagens generation har en del att lära här: en kropp i vederkvickande vila är mycket harmonisk. Och dito generation fattar inte att snart är det mars å DÅ KÖR VI- alltså vi som fattar hur vi ska hålla i längden!!
  Puss! mamman

  SvaraRadera