söndag 19 december 2010

Thai





Dags for en update igen, datorn, fortfarande kaputt darmed farre inlagg.

Vi tog flyget till bangkok for nastan en vecka sedan, in pa ett halvslitet hotell och UT pa shoppingtur bland transvestiter och outhardligt manga killer shoes, jag holl pa att tappa hakan, sa MYCKET SKOR! I TELL U, Thai ar harmed nya favoriten.
Efter ett och ett halvt dygn i Bangkok, och en enormt mycket tyngre resvaska tog vi flyget till Koh samui for att darifran transporteras med en inte sa lite varm buss till en pytteliten farga som tog oss over till Koh Phangang, anlande runt 21 snaret pa hotellet weang thai, for att minuter senare mota upp Patrik pa samma place, nu ar vi en fullandad mini liga som lallar runt pa thailands gator och for ovasen omkring oss.
For nagra dagar sedan tog vi galen ljungel buss till en laaaaaaaaang strand-rave-fest, hemma klockan 06.00 pa morgonen en aningen slitna och med magsacken uppe i halsen efter en helt vansinnigt snabb och skumpig tur tillbaka till hotellet, nagra vattenflaskor senare, TOTALT slutkorda somnade vi i sandiga sangar och en halvtrasig AC (ALLTID ALLTID halvtrasig AC..). Igar hyrde vi mini taxi och utforskade ljungel fest, jises, eld-kastning, body painting, farger hogt och lagt, och givetvis en alldeles gruvligt vidrig vodka sort, men ack sa kul vi hade.

Vadret har varit halvkasst sen vi kom hit men ar ganska valkommet da vi vill utforska on i mindre svettiga klader.
Jag har antligen tagit tag i mitt dykcert efter att ha fatt forklarat av personalen pa Weang att det INTE finns seasnakes i deras vatten, Luke -en illrig dykinstruktor har nu bokat in mig den 23:e, seasnakes uteslutna.. -bugar odmjukt!

Imorgon aker vi pa buscruse.. med allt vad det innebar "I wake u guys up with a tequila tomorow morning, aight?", Alltsa vi tar bat med ett 50 tal andra hysteriska turister, for att snorkla, grilla och besudla vara levrar, for att vid 19 snaret komma tillbaka till bikini party, detta inkluderar aven mannen iforda bikini. Buscruse ar tydligen ett forstadie till full moon party, som ar i overmorgon, en gang i manaden, da det ar fullmane, samlas 50 000 manniskor pa en enorm strand for att dansa sonder sig... ungefar...

Maten har ar, som alla sakerligen redan vet om, helt otrolig.. svettigt med krydderi-hysteri, fast a andra sidan forkylnings hammande, och DET ar jag hela tiden... hotellet vi bor pa, ocksa en succe minus Ac helvetet, on i sig, sjalvklart fem av fem humlor. Om 2 veckor aker vi tillbaka till Bangkok for att fira nyar -awesome!

vink!

2 kommentarer:

  1. Uhh vad gött ni har det HELA tiden. Börjar ni ledsna lite på turistlivet? Puss från mamman i snöiga landet.

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Var tvungen att gå in o kolla om du skrivit nåt mer...men nej...
    Här är hur som haver rätt okey- fullmåne imorgon, så lusaskenet är tjusigt redan nu. Minus 16 grader men med tungt snötäcke så det är lätt att få upp värmen i husen.
    Fnirr pinkade inne i dag- ville visa att han hade blod i urinen- jepp- då åtgärdar vi det.
    Hundarna har rävskabb- gud så de kliat sig- men nu är de medicinerade, och allt börjar lugna sig.
    Annars allt bra. Räknar ner och förbereder dagarna tills jag ska åka till er.;-), ;-), ;-)
    kram Birgitta

    SvaraRadera